O nama

ID foto studio započeo je s radom 2013. godine. Prije toga bili smo samo Ivana i Davor. Danas nas, osim braka, spaja i foto studio specijaliziran za fotografiranje vjenčanja, obiteljskih portreta i ostalih svečanosti.

Fotografirati može svatko, ali prepoznati pravi trenutak ispunjen emocijama i sjajem u očima, naš je zadatak. Rado ćemo uživati u Vašim najsretnijim trenucima i stvoriti za Vas neprocjenjive uspomene. Biti ćemo stalno prisutni, osluškivati Vaše želje i potrebe, a opet nevidljivi i nenametljivi, kako bi postigli spontanost kojoj svi težimo. Fotografiranje vjenčanja poseban nam je izazov.

Zaduženi smo voditi računa o lokaciji, savršenom kadru i svjetlu i sve to,  zajedno s dvoje zaljubljenih ljudi, pretvoriti u savršenu fotografiju. Vrlo je različito sudjelovati na nečijem vjenčanju i proći kroz svoje vlastito. Zbog toga Vam svojim iskustvom, ne samo kao fotografa, već i kao mladenaca, možemo pomoći da svoj dan iz snova doživite srcem i bez nepotrebnog stresa. Na Vama je da se na dan vjenčanja dobro naspavate, dotjerate i da blistate. Ostatak prepustite nama. Dopustite nam da s Vama podijelimo svaki osmijeh, svaku suzu, svaki stisak ruke i svaki otkucaj srca. Povjerite nam fotografiranje vjenčanja, krštenja, vesele dječice na koju ste neizmjerno ponosni i ostalih svečanosti, a mi Vam za uzvrat nudimo fotografije koje će već sutra biti od neprocjenjive važnosti.

Tu smo za Vas!

ID FOTO STUDIO d.o.o.
Ivana Sokača 3
40000 Čakovec
OIB: 65232672416

e-mail: mail@id-fotostudio.hr
FB: www.facebook.com/id.fotostudio
t: +385 98 9583884

ID FOTO STUDIO bavi se fotografiranjem vjenčanja, krštenja, rođendana, proslava, obiteljskih portreta i modne fotografije.

Obratite nam se s punim povjerenjem!

Ivana Kirić Balažić
Davor Balažić

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube